Pinterest | Kirakat nézegetés a neten2012-02-14 / 13:54:22 #hírek, marketing, web
Az idei év újdonsága: Pinterest Most, hogy a Facebook közösségi oldal már elérte a felhasználói csúcsot és egyre több profilt törölnek az adatvédelem folytonos és követhetetlen változtatásai miatt, egy új láz tört ki a hazai fiatal netezők körében, ahol mindenki Pinterest belépőkért könyörög. Mert a Pinterest még meghívós formában van jelen, de a regisztrációs igénylést követő néhány hétben állítólag megérkezik az a várva-várt meghívó, ha a regisztrált felhasználó addig nem szerzett egyet az ismerőseitől.  Mi az a Pinterest?
A Pinterest olyan, mint egy online személyes képesalbum, melyen a legjobb fotók mellett az elérhetőségük is megtalálható.

bővebben


Email marketing |Hogyan lehet olyan emaileket írni, melyekkel el lehet adni?2012-02-14 / 14:07:42 #hírek, web, email, marketing, internet
Email Marketing avagy hogyan használd az email címeket előnyödre!
Nehezedre esik egy levélben kampányolni?
A következő tippeket alkalmazva jelentősen megnövelheted email (vagy akár levél) marketingkampányod hatékonyságát, eredményességét!  
Mindig címezze az olvasóknak írt levelét nevük szerint
Úgy kezdeni egy levelet, mint például “Drága Barátom” vagy “Kedves Feliratkozó” egy email-bűntény, melyben saját magad ellensége vagy. Minden egyes email címhez tartozik egy vezeték- és egy keresztnév is, melyet az email fiók létrehozásakor kell megadni. Az olyan programok, mint az Outlook Express, Mozilla Thunderbird és a többi ehhez hasonló email szoftver, engedélyezik az egyedi kialakítást az üdvözlő sorban.

bővebben


Mire volt kíváncsi a világ és Magyarország 2011-ben?2011-12-25 / 14:06:55 #
Idén is megjelent a Google Zeitgeist jelentése, mely nagyon jó áttekintést ad arról, mire kerestek leginkább a Google keresőben az adott évben. Magyarországi adatok a legdinamikusabban növekvő keresések, hírek, filmek, legdinamikusabban növekvő keresések– Személyek, tv-műsorok, Úti célok  kategóriákban szolgáltat adatokat! A legdinamikusabban növekvő keresések eredményeinél azok a kifejezések kerülnek előre, melyeknél a leadott keresések száma a leggyorsabban, és a legtöbbet növekedett a Google keresőben 2011-ben!
http://incendo. hu | Internetmarketing

bővebben


Mini weboldalak - Tudj meg róluk mindent!2011-11-11 / 16:50:03 #web, optimalozálás
Weboldalak: Vatera, Iwiw, Facebook, Google, Expressz. . . Ezek a legismertebb hagyományos honlapok hazánkban, mindenki tudja mik ezek. De nem ezek a legizgalmasabb weblapok az interneten! A legérdekesebb és legdinamikusabb weblapok a mini-oldalak (mini sites)! Mi az a mini weboldal, és mitől olyan különlegesek? Egy rövid összefoglalóval bemutatjuk!   A mini oldalaknak 3 különleges jellemzőjük van, melyek megkülönböztetik őket a többi oldaltól. Ezek:   1. A mini oldalaknak csak egy fő oldaluk van.  Így van! Csak egy oldal. Amikor ellátogatsz egy mini weboldalra, a lap, melyre érkezel az egész oldal. Így már érheted, miért hívják őket "mini" oldalaknak.

bővebben


Google+ márkaoldalai2011-11-04 / 12:47:18 #
Pár hete szóba került a Google+ körül a "Brand pages" kifejezés, ami magyarul a márka oldalakkal lesz egyenértékű.   Mini, 1 rész Ez egy márka oldal. Figyeljék meg a Közösségi köröket a bal oldalon, a Helyek és a Lefordítás gombokat majd a tartalmat. Ezeket látja a felhasználó, aki a Mini oldalára első alkalommal érkezik. Ez tartalmazza az összes Közösségi kör adatot (minden egyes MINI terméket, ebben az esetben), mindent, amivel a Mini foglalkozik és azokat, akik már csatlakoztak a körökbe. "  

Mini, 2 rész Ezen a slideon a felhasználó csatlakozott a "Countryman" körbe. Most, ha megnézi a feedjeit, csak Countryman tartalmakat látja (és azokat, amelyekhez csatlakozott).

bővebben


<<<123456>>>