eCommerce webshopMi az az e-kereskedelem (eCommerce)?

 

Az elektronikus kereskedelem (EK) az internet gazdasági forradalmának közepén áll, ez az üzleti élet legújabb módja, amely gyakorlatilag megszünteti a tér és idő korlátait. A virtuális környezetben a hagyományos értékesítés-ösztönzés formái mindinkább háttérbe szorulnak és izgalmas új technikák kerülnek alkalmazásra, mint amilyen az e-kereskedelem.

 

Az elektronikus kereskedelem egy olyan eljárás, mely üzleti tranzakciók lebonyolítását teszi lehetővé az interneten keresztül. A sikeres vállalkozásoknál szükség van egy dinamikus weboldalra, mely kezeli az összes üzleti tranzakciót. 

 

A Sensce Design az Ön üzleti szemléletét egy online valósággá alakítja.

 

A legtöbb cégnek az internetes jelenlét természetes, de a világháló nyújtotta vállalati lehetőségeket, e-marketing eszközöket sokan még nem használják ki, mert nem ismerik azokat, vagy használatukat túl bonyolultnak találják. A Sensce Design elérhető közelségbe hozza a hatékony üzleti kommunikációt a kis- és középvállalatoknak: feladat-orientált eszközeinkkel a piac elérése, a vállalati kommunikáció, az online értékesítés és vásárlás egyszerűvé és hatékonnyá válik.

 

Miért áruljunk Online?

 

A kereskedők válláról lekerülnek az üzlethelyiségek, irodák fenntartásának költségei, így képessé válnak arra, hogy áraikat csökkentve jelentős piaci előnyhöz jussanak. A vásárlók bárhonnan, bármikor elvégezhetik vásárlásaikat, időt és pénzt takarítva meg.

 

Napjaink kis-, és nagykereskedői számára a fogyasztók és vevők széles tömege válik nemzetközi szinten elérhetővé a költségek jelentős csökkentésével. Ebben a gazdasági környezetben, egyetlen vállalat sem akar plusz rezsiköltségeket és a logisztikai pazarlást. Az e-kereskedelem egy agilis és megbízható üzleti megoldás, ahol termékeket és szolgáltatásokat értékesíthet és vásárolhat, mialatt kényelmesen ül a szobájában.

Non-stop üzlet akkor is, ha alszik. Ez az e-forradalom.

 

Miért fontos a minőségi e-kereskedelmi weboldal tervezés?

 

A minőségi ecommerce web design nem csak elegáns, profi kinézetével gyűjti a potenciális ügyfeleket, fontosak a tartalmi információk, valamint az átláthatóság és könnyű kezelhetőség. Egy jól kialakított ecommerce webdesignnal biztos lehet a hatásos első benyomásban, mellyel első kattintásra megkaparinthatja ügyfeleit, vásárlóit.

 

A szolgáltatás főbb jellemzői:


  • globális, felhasználóbarát banki fizetőoldal, az interneten keresztül bárhonnan elérhető,
  • biztonságos tranzakció (az adatok a kommunikáció során titkosítva közlekednek),
  • tranzakcióval kapcsolatos műveletek (visszatérítés, részvisszatérítés),
  • elektronikusan nyomon követhető fizetések,
  • Gyors és egységes tájékoztatás ? villám sebességű üzeneteket küldhet termékekről, szolgáltatásokról, akciókról,
  • Az e-kereskedelem SEO barát, keresőoldalakon jobban látható helyre kerül = több ügyfele találja meg,
  • vonzó marketinglehetőség.