Flash Weboldal DesignA flash technológiával készített weboldalak a multimédia eszközrendszerével (szöveg, kép, animáció, 3D, hang, videó) összetett audiovizuális élményt nyújtanak a honlap látogatói számára.


A flash weboldalaknak nagy előnyük többek közt a látványos vizuális megoldásaik, a korlátlan testreszabhatóság és az egyedi animációk, így hatásos prezentációkat lehet velük tartani, valamint magasabb szintű, interaktív felhasználói élményt nyújtanak. Különösen akkor ajánlott egy weboldalt teljes egészében flash alkalmazásával elkészíteni, amikor fontos a megjelenés, a látogató lenyűgözése és az érdeklődők visszacsábítása.

 

A flash weboldal design hátránya, hogy csak korlátozott mértékben végezhető el rajta a keresőoptimalizálás, mivel a keresőprogramok nem látnak bele a flash weboldalak szerkezetébe. Tehetséges flash designereinkkel olyan megoldást ajánlunk, mely során hatékonyan kombináljuk a teljesen flash weboldalak adta lehetőségeket a dinamikus weboldalak rugalmasságával.

 

Igény szerint cégünk olyan korszerű technológiájú flash weboldalakat is készít, melyeket tulajdonosaik majd szabadon adminisztrálhatnak, tartalmukat bármikor szerkeszthetik.