FórumokAz interaktivitás és a felhasználói kommunikáció a sikeres üzlethez elengedhetetlen. Az internetes fórumokra annál sokkal nagyobb szükség van, minthogy az csak egy kiegészítő szolgáltatás legyen.  Mi megértjük ügyfeleink üzleti céljait és egyedi, funkcionális fórum rendszereket hozunk létre.


A közösségi hálózatok és a vitafórumok megjelenése megváltoztatták a weboldal látogatók körét és visszatérő, egymásra ható közösséget hoztak létre, hiszen az olvasók megjegyzéseket tehetnek, képeket, szövegeket tölthetnek fel, egymással kapcsolatba kerülhetnek (pl. Facebook, Iwiw, blogok, fórumok).

 

A különböző fórumrendszerek nagyszerű együttműködői az üzleti folyamatoknak. Felhasználhatja ügyfelei bevonására a cégébe, sokatmondó beszélgetéseket bonyolíthat le egy termék vagy szolgáltatás körül, illetve a fórumok segítségével létrehozhat teljesen egyedi üzleti elképzeléseket.

 

A Sensce Design olyan dinamikus fórumrendszerek kialakítására specializálódott, melyek mind üzleti, mind személyes használatra minden igényt kielégítenek.

 

Az üzlet mindig megköveteli a gyors döntéshozatali képességet. A Sensce Design intelligens tárháza a piacközpontú ötleteknek és megoldásoknak.